Följ sidan "Rally"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Rally

Välkommen att snacka Rally!

Vi hoppas på många trevliga inlägg men tänk på våra enkla Regler som gäller för forumet så blir allt trevligare

* Använd ett vårdat språk.
* Personliga påhopp eller otrevligheter mot andra kommer att redigeras  eller raderas.
* Detta gäller även gentemot övriga föreningar i Sverige.
* Diskutera gärna, men gör det men en trevlig attityd.

* Använd länkfunktionen,(hemsida)

Annonsering för alla typer av spel på internet kommer att plockas bort
Klipp inte in hela texter. Dessa kommer ovillkorligen att raderas!

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 juli 2020 15:39 av Mike Morgan

CLICK HERE TO APPLY FOR AN URGENT LOAN

This is a mailto linkd day Sir/Madam,

This message is to inform you that MIKE MORGAN LOAN FINANCIER offer all types of L0ANS @ 3% annual rate. Are you in need of financing of any type? Business, Mortgage, Personal etc. Any interested Applicants should get back to US VIA
EMAIL: This is a mailto link
Call or add us on what's App +91-7428831341

17 juni 2020 06:18 av joeernest

Buy Marijuana, Oxycodone, Adderall, Cocaine, Cryst

Buy Marijuana, Oxycodone, Adderall, Cocaine, Crystal Meths
Wickr ID: Spidoplug

We supply good quality meds worldwide.
All parcels are shipped discretely and tracking details are provided
Weed,
Oxycodone,
Adderall,
Cocaine,
Crystal Meths,
Fentanyl/Carefentanil Powder etc...

17 juni 2020 06:18 av firstclassdocuments

Buy Passport Online

Buy Real Passports, Driver’s License, ID Cards, Visas, USA Green Card, Fake Money, Counterfeit

What's App: +1 (972) 360-8189
Email: This is a mailto link

We produce Unique Documents with Best Quality Novelty both fake and original.
All our produce are undetectable and will pass all Ultraviolet light Test
such documents includes:
-Passport
-Drivers License
-National Identification Card
-Resident Permit
-Visa/Invitation
-Diploma Certificate
-Counterfeited Money
-Bank St

27 april 2020 23:00 av Zlata Reckova

This is a mailto link

Jag är en Slovak Slovak Ibrahim Martins. Vi erbjuder lån till seriösa människor och bestämmer lån från 5 000 till 100 000 000 euro, med en mycket fördelaktig ränta på 3%. skriv oss för mer information. This is a mailto link Mobil / whattsApp +393511678360 +15123729576)

29 december 2019 10:16 av loan offer

Urgent Loan Offer

Good day Sir/Madam,

This message is to inform you that DR JAMES ERIC LOAN FINANCIER offer all types of L0ANS @ 3% annual rate. Are you in need of financing of any type? Business, Mortgage, Personal etc. Any interested Applicants should get back to US VIA
EMAIL: This is a mailto link
Whats App +918929509036
ADVERT TEAM
SERIOUS INQUIRIES ONLY.

17 december 2019 05:26 av Adrian Bayford

låneerbjudande

God dag

Behöver du ett lån för alla ändamål? Har du ett ekonomiskt problem? Bridge Finance garanteras genom att tillhandahålla finansiella tjänster till kunder med en förmånlig räntesats. Våra lån är enkla och snabba. Kontakta oss idag för att få det lån du behöver. Vi kan matcha alla lån med en ränta på 2% till din budget. Om du är intresserad, vänligen kontakta oss omedelbart via (This is a mailto link)

20 november 2019 08:49 av Saara Kemi

Låneerbjudande

Behöver du ett personligt eller affärslån utan stress och snabbt godkännande? Om ja, vänligen kontakta oss. Nu erbjuder vi lån till 3% ränta. Vårt lån är säkert och säkert, för mer information och applikationer, vänligen kontakta oss via e-post: This is a mailto link eller Whasapp +48732104354

29 oktober 2019 03:12 av Adrian Bayford

Låneerbjudande

God dag

25 september 2019 14:49 av JEFFEREY FRANK

LÅN

Vi erbjuder för närvarande ett flytande lånesystem till en ränta på 2% med korrekt giltigt identitetskort för verifiering.
Du kan skicka din lånebegäran för vilket lånebelopp du behöver.
Vi erbjuder lån från $ 5,000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Max.
Vi har långsiktig kredit från fem (5) till femtio (50) år maximalt.
Vi ger följande typ av lån: Projektlån, Refinansieringslån, företagslån, bil- eller fordonslån, Studielån, skuldkonsolidering,
bostadslån, personliga lån, resor och semester

15 september 2019 05:09 av Paul Garry

Loan Offer